Een mobielvriendelijke advertentie site bouwen

Online inkomsten generen is op diverse wijzen mogelijk. Inkomen genereren via een advertentie website is 1 van de mogelijkheden. U kunt daar zelf iets voor programmeren. Verder zou u kunnen overwegen een marktplaats CMS script aan te schaffen. Zelf een script maken is niet meer nodig, wanneer u een reeds bestaand script ervoor koopt.

U kunt rubrieken zo instellen dat een adverteerder voor het plaatsen van een advertentie in de betreffende rubriek moet betalen. Contactadvertenties zijn hier een goed voorbeeld van. Als u een goede marktplaats site heeft, dan zullen bedrijven graag betalen voor de plaatsing van een kwalitatieve advertentie. De adverteerders kunnen ook topadvertenties aanmaken. Aan deze topadvertenties kunt u geld verdienen. Adverteerders hebben met een topadvertentie de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd bovenaan het overzicht van advertenties te staan. U kunt een link naar een website waar een dergelijk script te koop is, via het artikel Wil je een eigen advertentie site maken? vinden.

Het is mogelijk om het script na een bepaalde tijd een e-mail te laten sturen naar adverteerders. In de e-mail wordt de optie geboden om een advertentie weer bovenaan het overzicht te laten weergeven. Wat de inloggegevens van het administrator account zullen zijn, mag u tijdens de installatie zelf instellen. Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Bij iedere advertentie is een reactieformulier gemakkelijk tevoorschijn te halen.

U kunt op een later moment via dit account op het beheerpaneel inloggen. Het is ook voor het instellen van de website via het beheerpaneel niet nodig om verstand van de techniek te hebben. Een groot voordeel van het script is dat de noodzaak voor zelf programmeren wegvalt. Verder is het niet nodig om een programmeur in te huren voor het bouwen van een PHP script. Het is dus niet meer nodig om zelf PHP te leren.