Een eigen startpagina website realiseren

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Meestal zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. Men plaatst dan daarbij hoofdzakelijk links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Het is mogelijk om zelf een startpagina script te programmeren. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Uw nieuwe startpagina website beginnen. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Tevens is het belangrijk dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

Indien de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Widgets aanmaken op de dochterpagina’s is uiterst simpel gedaan. Tijdens de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina zeer makkelijk instellen.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Tevens kunt u per rubriek de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren middels het startpagina script. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. U heeft de optie om tekst met relevante zoekwoorden aan te maken bij een categorie. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks met behulp van uw startpagina website. Het script biedt faciliteiten om dat erg makkelijk te kunnen doen. Banners toevoegen op uw website is ook geen probleem. Het aanmaken van banners is met behulp van de beheeromgeving simpel te doen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.