Een eigen startpagina website oprichten

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. U plaatst op een dergelijke website linkjes naar andere sites. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. Op een startpagina website is het eenvoudig om links per onderwerp in te richten. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

U kunt zoveel startpagina’s op uw website aanmaken als u wilt. Een dochterpagina kan over elk denkbare onderwerp gaan. Het is per afzonderlijke dochterpagina mogelijk om belangrijke woorden in te stellen. In het subdomein van een dochterpagina kunt u deze zoektermen ook verwerken.

Zou u graag geld verdienen op basis van affiliate marketing met een startpagina website, dan kunt u op Eigen startpagina meer lezen over zulke websites. Met een startpagina script kunt u heel eenvoudig affiliate links plaatsen. Zo kunt u vrij gemakkelijk een affiliate website samenstellen. U kunt het uiterlijk van uw website eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Niet alle links hoeven een affiliate link te zijn. U kunt ook reguliere links plaatsen op uw startpagina website.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. Na de betaling zal de link direct op de gekozen startpagina zichtbaar zijn. Er is geen manuele actie vereist voor het plaatsen van een betaalde link.

U kunt het zo instellen dat banners op uw website elkaar afwisselen. U kunt instellen welke banners op welke plek getoond mogen worden. Vanzelfsprekend kunt u ook banners van eigen producten weergeven op uw website. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

Met een kant en klaar script is het beheer van uw startpagina website heel makkelijk te doen. Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. De inloggegevens van het beheeraccount kunt u instellen tijdens de installatie van het PHP script.

De formulieren op uw website zijn zo opgezet dat de ingevoerde waarden op geldigheid worden gecontroleerd. De formulieren zijn uitgerust met een aantal methoden om spam te detecteren en tegen te houden.