Een eigen startpagina samenstellen

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Uiteraard is dat mogelijk. Zelfs in het geval dat u weinig technische kennis heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Meer informatie is op te vragen via Startpagina script. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Met behulp van een speciaal beheeromgeving op uw website past u de site eenvoudig aan.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Het is mogelijk om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.