Een eigen startpagina online zetten

Een startpagina script is eigenlijk een aangepast CMS systeem. Het is een CMS systeem dat zo is aangepast, dat u er uitsluitend een startpagina website mee kunt samenstellen. Het komt ook voor dat men een verouderde startpagina website omzet naar een nieuw script. Het kan ook zijn dat men eerst alles in HTML deed en alles via een startpaginascript wil beheren. Een startpagina website bestaat dan uit verschillende dochterpagina’s met elk hun eigen thema. Elke startpagina op uw website krijgt een eigen subdomein. Voor het inschakelen van wildcard DNS kan de hostingpartij u waarschijnlijk helpen.

Op de pagina Nederlandse startpagina kunt u goede tips vinden voor het bouwen van een eigen startpagina. Via het registratieformulier is heel eenvoudig een gebruikersaccount te creëren. Een gebruiker kan zelf een startpagina samenstellen als hij is ingelogd. De programmeertaal PHP wordt meestal voor het bouwen van een startpagina script gebruikt. Houd er rekening mee dat veel scripts een database nodig hebben. U installeert het script op uw webruimte. In veel gevallen is er support bij de aanbieder aan te vragen. U kunt geld met het script verdienen. Er is namelijk de mogelijkheid tot het verkopen van links via uw website. Het startpaginascript kan zelf controleren of betaling gelukt is. In dat geval wordt de link geplaatst. Natuurlijk is het wel belang dat u voldoende bezoekers heeft.

Voor het bouwen van een kwalitatieve startpagina dient u een aantal zaken voor ogen te houden. Focust u zich op de bezoekers in plaats van de zoekmachines. Zoekmachines zullen het opmerken wanneer bezoekers graag naar uw website komen. Startpagina’s zijn een behoorlijk Hollands fenomeen. U zult de layout van Nederlandse startpagina’s niet snel op websites uit andere landen zien.