Een eigen portaalsite samenstellen

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij prima worden ingezet. Het is dikwijls mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Startpagina Script. Het startpagina script is makkelijk te installeren op uw webruimte.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Verder is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Via het beheeromgeving past men een dochterpagina erg eenvoudig aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.