Een eigen portaalsite oprichten

Met een startpagina website kunt u op verschillende manieren inkomsten genereren. Het verkopen van linkjes is bijvoorbeeld een mogelijkheid die met een startpagina website prima te doen is. Als een klant heeft betaald, voegt het script de link automatisch toe. Er is geen handmatige actie vereist. Met een dergelijke website kunt u dus prima wat bijverdienen naast uw baan. Er ontstaat zo meer financiële ruimte.

U heeft tijdens het aanmaken van een nieuwe startpagina de mogelijkheid om een keuze tussen 3 en 4 kolommen te maken. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.

U zou Een moderne portaal website realiseren eens kunnen bezoeken. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. U kunt betalen via de site van de aanbieder van het startpaginascript. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. U maak een bannergroep aan en kunt daar diverse banners aan koppelen. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.