Een eigen portaal website samenstellen

Het maken van een startpagina website is niet zo ingewikkeld. U kunt er een PHP script voor gebruiken. Hieronder vindt u een link naar meer informatie rondom het PHP script. Het is mogelijk een dochterpagina aan een subdomein te koppelen. Folders aanmaken voor de diverse dochterpagina’s is niet noodzakelijk.Zou u een dergelijk script in gebruik willen nemen, dan kunt u de link in dit artikel raadplegen. De informatie die nodig is om met het script aan de slag te gaan, kunt u op die pagina vinden. Om het script daadwerkelijk te kopen, kunt u de op die pagina vermelde link gebruiken.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het artikel Gemakkelijk een moderne portaalsite samenstellen spreekt over een dergelijk script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Daar gaat wel enige tijd overheen. Met een script kopen bespaart u tijd. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Met de beheeromgeving kunt u vrij eenvoudig een nieuwe startpagina samenstellen. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.