Een eigen portaal website ontwikkelen

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

Tevens is een optie om een eigen startpagina website op te zetten. Op startpagina aanmaken staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Voor dat script kunt u online betalen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Per website is in te zien hoe vaak een bezoeker ernaartoe navigeert. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.