Een eigen portaal site maken

Houdt u zich met zoekmachine optimalisatie bezig? Wanneer u nog niet in het bezit van een startpagina website bent, is het verstandig om er vandaag nog mee te beginnen. U kunt de links vrij gemakkelijk op onderwerp groeperen. Zowel het toevoegen van affiliate links als reguliere links is mogelijk.

Men kan zich gemakkelijk op uw website registreren. Dit doet men met een aanmeldformulier. Met een gebruikersaccount kunnen mensen zelf een startpagina maken op uw site. Het is ook mogelijk om dit uit te schakelen. Zodat echt alleen u dochterpagina’s kunt aanpassen. Meer erover is te lezen op Eigen startpagina maken.

Aan iedere startpagina kunnen meerdere rubrieken worden toegevoegd. U plaatst de rubrieken binnen deze links. U kunt diverse widgets plaatsen, waaronder een blok met zelf ingevoerde HTML code. U heeft zo een grote mate van controle over de HTML code.

Voor elke individuele startpagina is een subdomein toe te voegen. Voor elk afzonderlijke thema is zo een eigen dochterpagina te creëren. Dit heeft een positieve invloed op de ranking van de websites die worden vermeld. Het onderwerp van de sites waar naartoe u linkt, gaan immers over hetzelfde thema.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Zo is het verkopen van links enorm eenvoudig te doen met het script. U kunt tevens affiliate links aan uw dochterpagina’s toevoegen. Bij affiliate marketing promoot u producten en verdient u per sale een percentage. Voorbeelden van affiliate netwerken zijn TradeDoubler en Daisycon. Op deze wijze kunt u een leuk extra inkomen opbouwen met behulp van uw startpagina website.