Een eigen affiliate website starten

Bent u zich aan het oriënteren op opties voor het genereren van online inkomen? Met behulp van affiliate marketing kunt u bijvoorbeeld online geld verdienen. U kunt dan producten van verschillende adverteerders promoten en op het moment dat er een verkoop plaatsvindt, ontvangt u een affiliate commissie. In het geval dat u middels de vergoedingen een bepaald bedrag heeft bereikt, wordt het mogelijk om het geld te laten overmaken naar uw bankrekening.

Het automatisch toevoegen van producten binnen uw shop is een mogelijkheid die u bij affiliate marketing zult terugvinden. U kunt productfeeds inladen waarmee veel producten tegelijkertijd kunnen worden geplaatst. In deze feeds zijn de benodigde links met uw publisher ID al opgenomen. Een PHP script is in te zetten voor het automatisch inlezen van de feeds en up-to-date houden van de webwinkel. Ik raad u aan de pagina #lins# door te nemen wanneer u meer zou willen weten hierover.

Daarbij is het een nuttige mogelijkheid in het geval dat u bovendien gewone contentpagina’s kunt aanmaken aan de site. Die extra pagina’s kunnen bijdragen aan een betere vindbaarheid van uw affiliate shop. Binnen uw webwinkel kunnen producten automatisch worden aangemaakt met behulp van feeds, waardoor u amper tijd zult kwijt zijn aan het bijhouden van de shop. U kunt instellen hoe dikwijls het productaanbod middels de productfeeds dient te worden bijgewerkt.