Een Eigen Advertentiewebsite

Een eigen marktplaats beginnen is heel makkelijk als u een marktplaats CMS script gebruikt. Wilt u een eigen marktplaats beginnen, dan hoeft u met een kant en klaar script niet meer zelf te programmeren. Een marktplaats script wordt meestal in PHP geschreven. Bijna overal wordt PHP ondersteund. U krijgt dus best wat vrijheid bij het kiezen van de aanbieder van webruimte. Een apart installatiescript kan worden gebruikt voor de installatie van het marktplaats CMS script. U voert slechts enkele gegevens in en het installatiescript regelt de rest.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor geld verdienen met een marktplaats PHP script. Raadpleeg eigen marktplaats als u hier meer over wilt weten. U kunt geld vragen voor het plaatsen van een advertentie in populaire rubrieken. In de beheeromgeving is het mogelijk om per categorie de prijs van de plaatsing van een advertentie in te voeren. Tevens kunt u geld vragen voor de vermelding van een website. Voor het tonen van een telefoonnummer bij een advertentie kan hetzelfde worden gedaan. Zo kunt u op verschillende manieren inkomsten genereren met uw eigen marktplaats. U heeft er dus baat bij als de website veel gebruikt wordt. Na de installatie kunt u een groot aantal instellingen op een heel simpele manier wijzigen. De kleuren kunnen bijvoorbeeld volledig worden gewijzigd. Dit doet u met behulp van de beheeromgeving. Dit is ook de plek waar u de gebruikersaccount en de advertenties op uw site beheert.

Ook kunt u de rubrieken van uw eigen marktplaats heel simpel aanpassen. Als u wilt kunt u de door het installatiescript aangemaakte categorieën door uw eigen categorieën vervangen. Wijzigingen in de rubrieken aanbrengen is eenvoudig, zolang u maar een account met beheerrechten gebruikt. Is uw nieuwe marktplaats bedoeld voor een specifieke doelgroep? Het is geen probleem om dat met het script te doen. U kunt dus zelf bepalen voor welke doelgroep u uw eigen advertentie website inricht.