Een Eigen Advertentiesite

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats goed te doen. Er komt een beheergedeelte beschikbaar met een dergelijk script. Met behulp van het beheerpaneel kunt u simpel wijzigingen doorvoeren. Middels de speciale beheerpaneel kunt u bijvoorbeeld een betaalde rubriek aan de website toevoegen. Een kleur op uw website kunt u via dezelfde beheerpaneel wijzigen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Hierop kunnen adverteerders hun spullen makkelijk te koop aanbieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen met behulp van eigen marktplaats. Het script is geschreven in PHP en is makkelijk te installeren op een webhosting pakket.

Daarbij vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. De bezoeker krijgt in beeld een blokje met de laatst bekeken objecten. De bezoeker kan zo simpel een object opnieuw bekijken. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u makkelijk in met behulp van het beheerpaneel. U brengt op eenvoudige slimme een aanpassing aan op uw website. Met een aanmeldformulier is er eenvoudig een nieuwe gebruiker aan te maken. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Men kan op een gemakkelijke manier op een advertentie reageren. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Per e-mail kan men uiteindelijk tot een afspraak over de koop van het object komen. U kunt belangrijke meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Hiermee is een voortreffelijke positie in Google te realiseren. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.