Een Eigen Advertentie Website

Het beheer van een advertentie website is goed te doen met het juiste PHP script. Voor een paar tientjes heeft u al een marktplaats script. Marktplaats CMS en advertentie script zijn andere benamingen voor het marktplaats script. CMS slaat op content management systeem. CMS betekent website inhoud beheer.

Het idee is dat er na de installatie direct een bruikbare marktplaats website beschikbaar komt die u zelf kunt aanpassen. Door het beheerpaneel is het veranderen van uw advertentie website kinderspel. Met behulp van het marktplaats script kunt u inkomsten genereren met uw advertentie website. Voor het aanmelden van een nieuwe gebruiker kunt u bijvoorbeeld een geldbedrag vragen. U kunt tevens verschillende prijzen instellen voor de extra mogelijkheden die men bij het aanmaken van een advertentie te zien krijgt.

U heeft veel vrijheid bij het aanpassen van uw website. Een kleur aanpassen is een fluitje van een cent. U kunt in de beheergedeelte een kleur aanklikken en vervolgens opslaan. Extra pagina’s waarop informatie staat is meestal geen probleem.

Over het advertentie script is op Bouw Uw Eigen Advertentie Site meer te lezen. U hoeft geen nieuw script te laten ontwikkelen. Er hoeft geen nieuw script geschreven te worden voor uw advertentie website. Een programmeur die voor dezelfde prijs een script kan leveren zal niet te vinden zijn. Op het moment dat u serieus aan de slag gaat, verdient u de kosten van het marktplaats script snel terug. Daarnaast kost het script slechts enkele tientjes. Iedereen die interesse heeft in extra inkomsten, zou zo met het advertentie script aan de slag kunnen. Er is vrij amper kennis van de techniek nodig. Het installatiescript helpt u op weg door alvast rubrieken voor u aan te maken op uw advertentie website. U bent vrij om deze rubrieken te gebruiken. Uiteraard mag u tevens uw eigen rubrieken gebruiken.