Een eigen advertentie website starten

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Dit ligt verder binnen uw mogelijkheden in het geval dat u geen verstand van de techniek heeft. Met behulp van een advertentie script is het tevens zonder technische kennis te doen. U krijgt dan een configurabele advertentie website. Het plaatsen van advertenties wordt voor adverteerders gemakkelijk indien u een advertentie script gebruikt. Het versturen van een reactie op een advertentie is zeer gemakkelijk en doet men met behulp van een daarvoor bedoeld formulier. Met behulp van een reactieformulier dat bij elke advertentie wordt getoond, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Een eigen marktplaats kan een lucratief iets zijn. U kunt meer lezen over een ondersteunend advertentie script via Maak uw eigen advertentie website. U hoeft niets te weten van de techniek om dit te realiseren. U hoeft geen programmeur meer in te huren ervoor, want de benodigde functies zitten in het script. Het is niet moeilijk om het beheergedeelte van het script te gebruiken. Uw advertentie website aanpassen met behulp van het beheerpaneel is een fluitje van een cent.

Verder heeft u de optie om banners op uw advertentie website te plaatsen. Bovendien kan een pay per click netwerk worden gebruikt. U kunt er tevens voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Bij de ontwikkeling van het advertentie script is verder rekening met zoekmachines gehouden. De relevante gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is zeer eenvoudig. Verder kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.