Een advertentiewebsite maken

Met een advertentie website kunt u online geld verdienen. Een banner bovenaan de website plaatsen is een mogelijkheid. Ook is het mogelijk om rubrieken toe te voegen waarvoor adverteerders dienen te betalen wanneer een nieuwe advertentie wordt toegevoegd. Verder kunt u topadvertenties op uw advertentiewebsite aanbieden. Topadvertenties staan bovenaan het overzicht van advertenties voor een aantal dagen.

Het is niet moeilijk om uw eigen marktplaats website te beheren. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. U kunt zelf de kleuren van de website bepalen via het beheerpaneel. U kunt daarnaast op diverse plekken banners toevoegen aan uw advertentie website.U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Een script dat reeds is gemaakt, brengt minder kosten met zich mee dan het inhuren van een PHP programmeur. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

Zou het aanschaffen van een kant en klaar advertentie script interessant voor u kunnen zijn? Bezoek dan het artikel Een eigen advertentie site runnen. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. De betaling dient online te geschieden. U kunt de bestanden downloaden direct na de betaling. Ook ontvangt u per e-mail de link. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

In het eerste scherm van het installatiescript heeft u de mogelijkheid een website titel en de metagegevens voor zoekmachines in te vullen. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.