Een advertentie website eenvoudig starten

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Je marktplaats gemakkelijk starten door. Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Via een formulier die zichtbaar is bij iedere advertentie, kan men eenvoudig een bericht sturen naar een adverteerder. U haalt het formulier tevoorschijn door op de knop “Reageren” te drukken. Het script controleert of het bericht spam inhoud bevat. Ook op het klachtenformulier worden spamfilters toegepast. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Ook plaatst u gemakkelijk banners binnen de bannerruimtes die zijn gereserveerd binnen het script. Een extra inkomen met affiliate marketing kan zo worden opgebouwd.