Bouw je nieuwe portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft ook een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

In feite is een startpagina script een systeem waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Lees de pagina Startpagina aanmaken door als u meer wilt weten. De startpagina website heeft verschillende dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheersysteem voor uw startpagina website. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.