Bouw je eigen portaalsite

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is makkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan verder goed worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Uw moderne startpagina website bouwen meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina ook het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het uiterst simpel om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarnaast affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.