Bouw eenvoudig uw site

Met een CMS pakket kunt u zelfstandig uw eigen website voor uw bedrijf maken. Wilt u een klantenoverzicht op uw website aanmaken, dan is dat ook prima te doen. En met hetzelfde gemak plaatst u een product- en dienstenoverzicht op uw site. Waarbij er eventueel iets verkocht kan worden via uw website. Het bouwen van uw bedrijfswebsite is niet lastig. U bouwt uw website via het beheerpaneel van het CMS programma.

Raadpleeg voor meer informatie CMS beheer. Het toevoegen van een nieuwe pagina is zeer eenvoudig als u het genoemde CMS pakket gebruikt. U koopt in feite een beheersysteem en een website template in één. Uw website is goed in elkaar te zetten met de juiste CMS tool. Verstand van het technische aspect is geenszins nodig. U kunt alles zelf doen, waardoor een programmeur niet meer nodig is. Heeft u een klein budget dan is dit ideaal. Natuurlijk kan het voorkomen dat u hulp ergens voor moet inschakelen. Een aanzienlijk gedeelte is echter door uzelf te doen.

U heeft de mogelijkheid om onbeperkt formulieren aan te maken en op uw site te plaatsen. U kunt tevens zelf bepalen welke velden het formulier bevat. Zo kunt u verschillende soorten formulieren plaatsen. Of het om een verplicht veld gaat is per afzonderlijk veld aan te geven. Ingezonden formulieren ontvangt u per e-mail. Per los formulier kunt u aangeven waar naartoe het moet worden gestuurd. Wilt u de verschillende formulieren dus op diverse e-mailadressen ontvangen, dan is dat eenvoudig te doen. De formulieren houden spam tegen. Per onderdeel zijn de relevante gegevens voor Google gemakkelijk in te voeren. Zelf hoeft u zich hierdoor niet meer met de techniek bezig te houden.