Bouw een verzameling van je favoriete sites

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.

Over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, staat meer informatie op de pagina Uw favoriete websites op een rij. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om speciale rubrieken toe te voegen, bijvoorbeeld een rubriek met daarin een overzicht van het laatste nieuws. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Tijdens de installatie wordt direct een pagina aangemaakt die als voorpagina wordt getoond. U kunt links en speciale blokken plaatsen. In een speciaal blok of widget kunt u bijvoorbeeld informatieve tekst kwijt. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Ook kunt u via banners geld verdienen. Denk aan affiliate banners. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. Het affiliatenetwerk Tradedoubler is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.