Bouw een veilige startpagina website

Een eigen startpagina website maken is minder ingewikkeld dan u mogelijk denkt. Dit is te realiseren met een startpagina script. U vindt in dit artikel informatie over zo een script. Verder kunt u op deze pagina een link vinden naar een ander informatief artikel hieromtrent. Op een startpagina website bevinden zich dochterpagina’s. Een dochterpagina is meestal rondom een bepaald thema opgebouwd. Tevens is een algemene pagina bouwen meestal toegestaan. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Is uw interesse gewekt? Het doorlezen van het artikel Eigen startpagina maken is in ieder geval een goed begin. Via dat artikel is het eenvoudig om een startpagina script te vinden. Op het aantal aan te maken startpagina’s zit geen maximum. Deze kunt u vullen met content en links.

U kunt de meta gegevens per dochterpagina en categorie instellen. Per dochterpagina worden er wat statistieken weergegeven. Zo vindt u onderaan iedere startpagina de aanmaakdatum en het aantal links. Zelf een startpaginascript bouwen is op deze wijze niet meer nodig. Vanuit de aanbieder wordt er support geboden bij het script. Op het moment dat gewenst is het mogelijk voor bezoekers om een gebruikersaccount aan te maken. Het samenstellen van een eigen startpagina is met een account mogelijk. Een subdomein kan bovendien worden gekozen. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.