Bouw een lijst van uw favoriete websites

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. Op nederlandse startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

Meteen het script downloaden is gelijk na de betaling een mogelijkheid. Met een FTP programma plaatst u de files op uw hosting. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. U voert tevens de username en het password in voor het administrator account. Daarmee kunt u op elk moment op de website inloggen en beheerderstaken uitvoeren.