Betaalbaar een uitgebreide portaalwebsite bouwen

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben. Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. Het installeren kan door de ontwikkelaar worden gedaan op uw eigen hosting. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het script zal samen met een handleiding geleverd worden. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Wilt u hosting bij het script kopen dan is dat geen enkel probleem. U kunt snel verder lezen als u dit wel ziet zitten. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Een nieuwe portaalwebsite beheren. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Met een script kopen bespaart u tijd. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Zo kunt u voor enkele tientjes per jaar al een eigen startpagina website hebben. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. Zo kunt u in eerste instantie geld verdienen met affiliate marketing via uw startpagina website. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Wilt u dit zelf programmeren? Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. Functionaliteit voor de verkoop van backlinks zit er nu reeds voor u in.