Betaalbaar een uitgebreide portaalsite oprichten

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.U kunt meer over zo een script lezen op de pagina die in dit artikel wordt genoemd. Op die pagina vindt u de benodigde informatie. U kunt op die pagina ook een link naar de website van de aanbieder van het script vinden.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Zo een PHP script wordt op de pagina startpagina script besproken. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.