Betaalbaar een moderne startpagina site maken

Het is heel makkelijk om met een startpagina website een overzicht te maken van favoriete websites. Een dergelijke website kan met behulp van een script snel in elkaar gezet worden. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Een interessant PHP script hiervoor, kan ik u verderop in dit artikel wel aanbevelen.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Er is een beheeromgeving aan het script toegevoegd. Met deze beheeromgeving kunt u de belangrijkste wijzigingen eenvoudig doorvoeren. Wilt u een dergelijk script aanschaffen, dan kunt u eigen startpagina samenstellen eens doorlezen. Er wordt een uiterst interessant script genoemd in dit artikel. Met het script haalt u alle mogelijkheden in huis die u met een dergelijke website kunt hebben. U hoeft geen layout in te stellen met behulp van HTML of CSS.

In de beheeromgeving kunt u de kleuren per categorie wijzigen. U kunt dan ook de aandacht naar bepaalde rubrieken toe halen. Ook kunt u vaste rubrieken toevoegen aan uw website. Deze zijn dan op iedere startpagina zichtbaar. U plaatst daarbinnen inhoud die op elke startpagina te zien. Zo een categorie is bijvoorbeeld te gebruiken voor het tonen van een affiliate banner. Met een affiliate banner toont u een bepaalde aanbieding waarbij u kunt mee verdienen met de verkoop van het product dat u promoot.