Betaalbaar een eigen startpagina site ontwikkelen

Verdient u geld op affiliate basis verdienen, dan kan daarvoor een startpagina website worden ingezet. Zo een website is een grote verzameling van backlinks. Zulke backlinks vergroten de online vindbaarheid van de vermelde websites. U richt de links heel eenvoudig per thema in op een startpagina website. De individuele dochterpagina’s beslaan vaak een enkel thema. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Er bestaat geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat kan worden aangemaakt. Over ieder thema kan een dochterpagina worden samengesteld. U kunt de belangrijkste zoektermen instellen per afzonderlijke startpagina. Deze zoektermen kunnen ook worden verwerkt in het subdomein van een dochterpagina.

Neem Eigen Startpagina Maken door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. U kunt heel eenvoudig affiliate links aan uw startpagina website toevoegen. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. U heeft met een startpagina website echter meer invloed op de uitstraling. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

Is het opbouwen van een startpagina website en daarbij geld verdienen met affiliate marketing iets dat u wel ziet zitten? U kunt naast geld verdienen met affiliate marketing ook geld verdienen met de verkoop van links. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Voor de plaatsing van een link kan direct online worden betaald na het invullen van het formulier voor link aanmelden. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. U hoeft geen handmatige handelingen uit te voeren voor het plaatsen van betaalde links.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. Het is namelijk mogelijk om meerdere banners aan een bannerruimte toe te wijzen. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.