Beheer van uw startpagina

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Deze mogelijkheid is er ook voor u. Zelfs op het moment dat u weinig technische kennis heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Via het artikel Eigen startpagina kunt u het ook lezen. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheergedeelte doen.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Handig indien u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.