Beheer snel een uitgebreide portaalsite

Startpagina websites zijn uiterst handig voor affiliate marketing. U plaatst op een dergelijke website linkjes naar andere sites. Dergelijke links dragen bij aan het vergroten van de vindbaarheid van de op de dochterpagina’s vermelde websites. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. Per dochterpagina kan er doorgaans een subdomein worden gekozen. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

Er geldt geen maximum voor wat betreft het aantal dochterpagina’s op uw website. Ook mag een startpagina over elk denkbare thema gaan. U kunt de belangrijkste zoektermen instellen per afzonderlijke startpagina. In het subdomein van een dochterpagina kunt u deze zoektermen ook verwerken.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Zo staat Eigen startpagina stil bij het runnen van een eigen startpagina. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Met zo een script hoeft u niet meer zelf te programmeren. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Niet alleen kunt u op commissiebasis geld verdienen, ook kunt u links verkopen op uw startpagina website. U kunt de prijs van een link in het beheergedeelte invoeren in het systeem. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

U kunt het zo instellen dat banners op uw website elkaar afwisselen. Meerdere banners kunnen worden toegewezen aan een enkele bannerruimte. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Verder kunt u natuurlijk een Google Adsense blokje toevoegen. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Ook bevatten de formulieren mechanismen om spam buiten de deur te houden.