Beheer makkelijk een nieuwe portaal site

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.

Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Beheer gemakkelijk een eigen startpagina website. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Maar dat zal tijd kosten. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Een eigen startpagina laten maken door bezoekers is ook mogelijk. Dit zet u vrij eenvoudig aan via het beheerpaneel. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Het script geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen via het internet. Links worden direct geplaatst na de betaling.