Begin een mobielvriendelijke PHP startpagina website

Doet u aan linkbuilding? Links vanaf een aantal startpagina’s kunnen verder enorm nuttig zijn. U voegt ze dikwijls gratis toe aan een website. Op een groot aantal websites is het plaatsen van een dochterpagina gratis. Verder kunt u één of meer eigen startpagina websites beginnen. U kunt uw eigen websites zeker weten ook inzetten voor het maken van links. Eventueel zijn zo ook linkbuilding pakketjes aan klanten aan te bieden, waaraan u geld kunt verdienen.

Meer over een startpagina PHP script kunt u lezen op de pagina Eigen startpagina maken. Dit in het geval dat antwoord op het gebrek aan goede scripts enige tijd geleden. De PHP code van veel startpagina scripts werd niet meer bijgewerkt. Hierdoor ontstond de behoefte aan een nieuw script.

Indien u een kant en klaar script koopt, bent u verzekerd van een veilig PHP inlogsysteem. Zelf stoeien met PHP hoeft dan niet meer. U voorkomt verder dat u een PHP programmeur veel geld moet betalen voor een script. U kunt direct aan de slag met uw website na de installatie. Het toevoegen van backlinks kan direct na de installatie.

Een wijziging doorvoeren is zo gepiept met behulp van het beheerpaneel van het startpaginascript. Enorm simpel kunt u een kleur instellen van een bepaald onderdeel van uw site. Als u wilt kunnen mensen zich registreren en een startpagina aanmelden. In het beheeromgeving stelt u dit en meer heel eenvoudig in. Het installatiescript maakt voor u een beheeraccount aan waarvan u de inloggegevens zelf mag kiezen. HTML of CSS kennis hoeft u niet te hebben.