Begin een eigen webshop

Verkoopt u fysieke producten en bent u op zoek naar meer klandizie? Uw artikelen kunnen online worden verkocht met een internetwinkel. U kunt middels de beheerschermen van uw internetshop zeer simpel nieuwe producten toevoegen. Een beheergedeelte biedt ook de mogelijkheid om afbeeldingen toe te voegen van de aangeboden goederen. Binnen uw internetshop kunnen categorieën worden aangemaakt, waarbinnen u de producten aanmaakt.

Zou u een dergelijk internetshop script graag in gebruik nemen? De link Een webwinkel beginnen verwijst naar een pagina met meer interesse informatie hierover. Met een internetshop script is het beginnen van een internetshop vrij simpel. Voor een bestelling kan meteen worden betaald middels uw internet shop. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van elke binnengekomen bestelling.

De bezoeker kan binnen uw internetwinkel eenvoudig producten in zijn winkelwagen plaatsen. Het internetshop script zal zijn uitgerust met een koppeling waarmee betalingen verwerkt kunnen worden. U kunt het script koppelen aan verschillende betaalproviders. Wanneer de bezoeker heeft betaalt, ontvangt u een e-mail met alle informatie rondom de bestelling.

Die pagina bevat meer informatie over de vrijheid die een internetwinkel u geeft. Met een PHP script voor het starten van uw eigen webwinkel heeft u de totale controle over uw eigen internetwinkel. Elke verandering die u middels een beheergedeelte doorvoert, is direct zichtbaar binnen uw webshop. U kunt bij alle aangeboden producten foto's toevoegen. U kunt alle producten aan een bepaalde rubriek toewijzen. Deze categorieën kunt u zelf aanmaken.