Begin een eigen startpagina website

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina dochters. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze slimme gemakkelijk opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor weinig geld al aan te schaffen. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is daarbij veilig in elkaar gezet.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan het systeem kan doen. Dit is wel vereist aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Het is niet zo moeilijk om een eigen startpagina website te beginnen. Meer is te lezen op Bouw je moderne portaalsite op het moment dat u zo een soort website wilt beginnen. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De categorieën op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het betreft programmatuur die u op uw webhostingpakket plaatst. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.