Begin een eigen affiliate website

Affiliate marketing biedt een goede mogelijkheid om online extra inkomen te genereren. Het is met affiliate marketing niet noodzakelijk om zelf producten te bouwen. Wat hiervoor nodig zijn, zijn een PHP script voor affiliate marketing, webhosting en een passend domein voor uw affiliate site. Het script zal periodiek productfeeds kunnen inladen waarmee het productaanbod automatisch wordt bijgewerkt.

Op affiliate shop kunt u een script aanschaffen dat u technisch kan ondersteunen bij het maken van een affiliate shop. Om het script te draaien heeft u webhosting samen met een domeinnaam nodig. Daarbij is het wel nodig om webhosting te hebben, maar die kan op dezelfde pagina worden afgesloten. Wanneer u kiest voor het laatste, dan zal de aanbieder het script meteen plaatsen op uw hostingpakket.

Wanneer u zich aansluit bij een affiliate netwerk kunt u beginnen. U kunt bij een affiliate netwerk de feeds ophalen waarbij het productaanbod automatisch kan worden bijgewerkt. Wanneer er via uw affiliate link iets bij de aanbieder wordt gekocht, ontvangt u een percentage van over de verkoop.

Het is mogelijk om uw shop uit te breiden met een blog extensie. Dit script geeft u alle functionaliteiten die nodig zijn om te beginnen met affiliate marketing. Als u naast uw salaris nog wat extra geld wilt verdienen, biedt affiliate marketing hiervoor een goede mogelijkheid. Het automatisch kunnen inladen van feeds zorgt ervoor dat producten met weinig inspanning worden toegevoegd binnen de affiliate shop. Wat een interessante optie is, is het toevoegen van productfeeds binnen de shop.