Affiliate marketing met uw eigen affiliate internetshop

Het is niet nodig om zelf te programmeren als u een affiliate winkel wilt beginnen. Voor het bouwen van uw affiliate shop kunt u namelijk gebruik maken van een PHP script. Wat u verder nodig heeft voor uw eigen internetwinkel, zijn een passende domeinnaam en een prima hostingpakket. Dit is allemaal aan te schaffen met behulp van de link die verderop in dit artikel staat vermeld.

U kunt via de website affiliate site beginnen alle benodigdheden downloaden. Wanneer u ook nog webhosting nodig heeft waarop u het script kunt draaien, dan schaft u dat ook direct aan via deze pagina. Een handleiding voor het gebruik van het affiliate script kunt u op de site van de aanbieder vinden. Alles wat nodig is voor het beginnen van een affiliate site heeft u dan binnen handbereik.

U hoeft niet bang te zijn dat het beheer van de webshop u veel kost. U kunt gebruikmaken van productfeeds om uw webwinkel te vullen met producten. Productfeeds zullen periodiek door het script worden opgehaald en verwerkt. Lijkt het u wel wat om aan de slag te gaan met affiliate marketing? Klik dan snel op de link hierboven om in het bezit te komen van een affiliate script. Technische kennis is niet noodzakelijk om langs deze weg uw eigen webshop te beginnen.