Affiliate marketing met je website

Voor online geld verdienen zou u de mogelijkheden van een affiliate webwinkel eens moeten bekijken. U kunt met affiliate marketing geld verdienen door producten van derden te verkopen. Koopt een bezoeker via uw website een product, dan ontvangt u een zogeheten affiliate commissie. Via een affiliatenetwerk kunt u adverteerders vinden, waarvan u de producten kunt aanbieden op uw website.

Het script zal dagelijks de zogeheten product feeds inlezen. Dat betekent dat u altijd een actueel productaanbod op uw website heeft. Een feed hoeft u slechts 1x in te stellen via de beheeromgeving. Qua onderhoud zult u dus niet veel tijd kwijt zijn.

Wilt u zelf met behulp van een PHP script een affiliate webwinkel beginnen? Dan raad ik u aan de pagina eens door te lezen. U zult in dat artikel ook weer een link vinden naar een betaalbaar script. Begin vandaag nog met het opbouwen van een passief inkomen met affiliate marketing.

Uw affiliate website kunt u via de beheeromgeving eenvoudig aanpassen. Wanneer u kleuren aangepast heeft, zal uw website meteen in de nieuwe kleuren getoond worden. Het opbouwen van een extra inkomen is relatief eenvoudig met behulp van een affiliate webwinkel script. Het script dat u kunt gebruiken is reeds voor u gebouwd.