Affiliate inkomsten via uw eigen affiliate internetshop

Uw webwinkel bijhouden kan vanaf iedere denkbare plek ter wereld. Met uw eigen affiliate shop werkt u aan een passief inkomen. Neem affiliate website beginnen door wanneer u hier graag meer over zou willen weten. In principe is het mogelijk het zo uit te bouwen dat u met affiliate marketing een fulltime inkomen verdient.

Een onderdeel van het PHP script is de beschikking over uw eigen beheerpaneel waarmee u de site volledig kunt aanpassen. Over dit onderwerp is meer te vinden op de pagina affiliate marketing beginnen. U geeft aan welke domeinnaam u wilt gebruiken voor uw affiliate site en alles wordt dezelfde dag nog voor u geregeld.

Er moet naast een PHP script ook webhosting worden afgesloten. U plaatst de bestanden van het script op uw webhosting pakket. Het is daarnaast belangrijk dat u een passende domeinnaam kiest.

U kunt per onderdeel binnen uw affiliate shop de kleurstelling bepalen. in de beheeromgeving kunt u de rubrieken samenstellen voor uw webwinkel. Ook kunt u alle meta gegevens voor de zoekmachines vrij eenvoudig instellen met behulp van het beheerpaneel. Het is niet lastig om feeds binnen het affiliate script toe te voegen. Kennis van websites maken is niet echt noodzakelijk. Hoeveel producten er per feed zijn toegevoegd, kunt u nazien in een log. Wilt u bepaalde producten tijdelijk niet tonen, dan kunt u een feed op inactief zetten.

Het toevoegen van productfeeds is niet moeilijk. U hoeft niets over programmeren te weten. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.