Affiliate inkomsten met je eigen affiliate website

Affiliate marketing is een manier om producten van derden te promoten en daarbij geld te verdienen. Zijn er bepaalde producten waar u positief over bent en die u anderen zou aanraden? Indien een product wordt besteld, dan zal de eigenlijke aanbieder het product naar de klant opsturen. Het bijhouden van een voorraad is zodoende niet nodig. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een verkoop via uw verwijzing wordt gerealiseerd. Over het bouwen van een eigen affiliate marketing winkel kunt u meer lezen op de pagina affiliate shop.

U krijgt tevens de beschikking over een beheerpaneel waarbinnen u productfeeds kunt toevoegen van verschillende affiliate netwerken. Wanneer u op korte termijn wilt starten met affiliate marketing, dan raad ik u aan de pagina affiliate marketing starten eens te bekijken. Het starten met affiliate marketing is eenvoudig wanneer u de link in dit artikel volgt.

Een PHP script geeft u de mogelijkheid om uw eigen e-commerce platform op te richten. Verder is het mogelijk om affiliate producten te verkopen met uw eigen website. Het is mogelijk om eigen goederen aan te bieden, maar u kunt ook affiliate producten aanbieden binnen uw shop.

U kunt per onderdeel binnen uw affiliate shop de kleurstelling bepalen. De categorieën voor uw webshop kunt u via het beheerpaneel heel gemakkelijk samenstellen. Ook kunt u alle meta gegevens voor de zoekmachines vrij eenvoudig instellen met behulp van het beheerpaneel. U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.

Het beheer van de feeds is zeer gemakkelijk te doen. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.