Affiliate inkomsten met een eigen affiliate shop

U kunt via dit artikel een script aanschaffen waarmee het beginnen van een affiliate webshop heel makkelijk te doen is. Een domein en webhosting zijn tevens af te nemen via deze link. Heeft u niet veel verstand van de techniek, dan is een affiliate shop starten eenvoudig te doen.

Het script dat dat u daarbij kan ondersteunen, kunt u aanschaffen op affiliate webshop. Om het script te draaien heeft u webhosting samen met een domeinnaam nodig. Heeft u nog geen hosting, dan kunt u bij het script direct een hostingpakket afnemen. Kiest u hiervoor, dan zal de aanbieder het script installeren op uw hosting pakket.

Verder is het wel noodzakelijk dat u zich bij een affiliate netwerk aanmeldt. Via het affiliate netwerk kunt u eenvoudig productfeeds genereren die automatisch kunnen worden opgehaald. Iedere keer wanneer er via uw affiliate link iets gekocht wordt, ontvangt u een commissie.

Banners zijn eveneens eenvoudig toe te voegen aan de site. Binnen verschillende bannerruimten kunt u banners plaatsen. U kunt de beheeromgeving gebruiken om banners te plaatsen binnen uw webshop. Dit beheerpaneel wordt ook gebruikt om andere dingen rondom uw webshop aan te passen.