Affiliate inkomen met uw eigen affiliate website

Het beheer van uw affiliate webshop kunt u vanaf iedere werkplek doen. U creëert met een eigen affiliate website een stukje financiële zekerheid. Neem affiliate shop door wanneer u hier graag meer over zou willen weten. Als u het goed aanpakt kunt u met affiliate marketing een zeer aantrekkelijk inkomen opbouwen.

Affiliate links kunt u ook hier en daar op startpagina sites vinden. Affiliate links worden dan afgewisseld met reguliere links. U zult dan ook regelmatig affiliate banners bovenin en onderin aantreffen op dergelijke sites. Wilt u meer hierover weten, neem het artikel affiliate site dan eens door.

Verschillende plekken op uw affiliate site zijn gereserveerd voor affiliate banners. Met affiliate banners kunt u bepaalde producten nog eens extra in de schijnwerpers plaatsen. De banners zijn in de backend van het script heel eenvoudig te uploaden.

Het beheerpaneel geeft u de mogelijkheid om de kleuren van de verschillende onderdelen van uw affiliate shop te wijzigen. in de beheeromgeving kunt u de rubrieken samenstellen voor uw webwinkel. In het beheerpaneel kunt u ook alle meta gegevens voor de zoekmachines instellen van uw website en van de rubrieken. Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. Verstand van de techniek is niet nodig. Van iedere feed kunt u nalezen hoeveel producten er bij het inladen zijn toegevoegd.

Het is niet lastig om feeds binnen het affiliate script toe te voegen. U hoeft niets over programmeren te weten. Van iedere feed kunt u nalezen hoeveel producten er bij het inladen zijn toegevoegd.