Affiliate inkomen met je eigen affiliate shop

Een eigen affiliate site kan worden opgezet met behulp van een PHP script. Een affiliate script kunt u heel makkelijk installeren op een webhosting pakket. U leest in dit artikel meer over het runnen van uw eigen affiliate site.

Affiliate marketing leren is niet moeilijk, ook niet wanneer u geen ervaring met online marketing heeft. Er is online veel informatie te vinden hoe u deze vorm van marketing kunt toepassen. U krijgt links aangeleverd waarbinnen uw unieke code staat opgenomen en waarmee u verwijst naar de affiliate producten. U kunt een online winkel opzetten waarmee u via deze vorm van marketing producten promoot.

Over affiliate marketing is meer te lezen op de pagina affiliate marketing webshop. Het PHP script voor het draaien van uw eigen online shop zal zijn voorzien van een uitgebreide beheeromgeving. Het is vrij gemakkelijk om de instellingen van uw webshop te wijzigen via het beheerpaneel. Productfeeds kunt u inzetten om automatisch een up-to-date aanbod binnen uw webshop te hebben.

U kunt tevens met behulp van de beheerschermen de site aanpassen naar uw eigen smaak. Zowel het toevoegen van extra pagina’s als het wijzigen van de kleuren van uw affiliate internetwinkel kunt u de beheerschermen gebruiken. En dit allemaal met een betaalbaar PHP script dat ook nog eenvoudig te installeren is. Als u dat wilt kunt u al vandaag beginnen met een eigen affiliate winkel.