Affiliate geld verdienen met uw eigen affiliate internetshop

Wilt u beginnen met een eigen affiliate shop? Via de pagina affiliate website beginnen kunt u een affiliate shop in uw bezit krijgen die u volledig kunt beheren. Starten met affiliate marketing is zo ook voor u prima te doen. U installeert het script eenvoudig op uw webhosting pakket. Heeft u nog geen webhosting dan kunt u dat direct bij het script aanschaffen. Tijdens het gereedmaken van de webhosting zal de installatie van het script direct voor u worden uitgevoerd. Extra geld verdienen via het internet is via het script makkelijk te doen.

Zo kunt u naast uw huidige inkomen extra geld verdienen. Nieuwe producten worden middels productfeeds automatisch binnen de affiliate shop toegevoegd. Wijzigingen binnen uw affiliate webshop voegt u eenvoudig toe via het beheerpaneel. De beheeromgeving kan worden gebruikt om bijvoorbeeld de kleuren van uw affiliate site aan te passen. Van de producten die binnen uw webshop worden toegevoegd wordt een product afbeelding toegevoegd samen met specifieke productinformatie per product. Bezoekers worden automatisch aan u als publisher gekoppeld, omdat in de feeds ook de juiste affiliate links staan opgenomen.

U kunt met behulp van de tool heel eenvoudig beginnen met affiliate marketing. Met uw eigen affiliate shop hoeft u geen producten zelf te bouwen. Wanneer een bezoeker die via u is doorgestuurd de aanbieder iets koopt, ontvangt u een affiliate vergoeding.